HULINAFEST I 20.4.2016

Klikkaile tästä Facebook-tapahtumaan, ellet halua lukea kaikkea tiedonnälkääsi tästä näin:

Vaihtoehtokulttuuriyhdistys Hulina ympyriäisenä esittää: ensimmäinen Hulinafest on tosiasia! Koska Kokkolassa ei kertakaikkiaan ole kylliksi erikoismusiikin tapahtumia, on keskelle kevättä osuva yksipäiväinen iltafestivaali sangen sallittu ja terveellinen lisäaine paikalliseen kulttuuritarjontaan, sopivasti Talviharmonikan ja kaikenkarvaisten kesäjamboreiden väliin. Me järjestäjät olemme ainakin sitä mieltä, ja toivomme että muutkin kuin sukulaisemme ja perheenjäsenemme yhtyvät näkemykseen.

Hommahan menee näin: illan aluksi, klo 19 alkaen Keski-Pohjanmaan konservatoriolla nähdään modernimpaa klassista ja elektroakustista tarjontaa esittelevä matinea, sarja pieniä spektaakkeleita. Paikallinen hanurilegenda Julia Hansson tykittelee hanurilla, Antto Tunkkari ja Pauli Pappinen satsaavat mataliin akustisiin taajuuksiin sellolla ja kontrabassolla ja Jessica Riippa johtaa Vatåvitå-kuoron teoksen Så har jag hört. Luvassa myös stryr0xin ambientia, Keke Lammassaaren tangoa ja Rosa Latvan soolotykitys!

Iltahulinat alkavat Corner’s Pubissa klo 21. Paikallista osaamista edustavat minimalistinen teknoduo Biocoenosis sekä kuulemma kertaalleen jo hajonnut, puhutun sanan huminaviulutrio IRB. Ulkopaikkakuntalaista osaamista tuovat jyväskyläläinen yhden naisen power electronics -spektaakkeli Paranoidat sekä tamperelainen suhinaa ja trendimetallia akselilla Göteborg-Portland soittava Dømkirke. Ja onhan meillä vieraita ihan pää-Helsingistäkin, nimittäin illan pääesiintyjänä on avantgardistista elektro-folkia taiteileva Suvi Oskalan, Oskari Lehtosen ja Teemu Korpipään SO III!

Hulina on vuonna 2014 perustettu rekisteröity yhdistys, joka toimii myös levy-yhtiönä.

Hulinafestin iltaohjelma järjestetään yhteistyössä Truba ry:n kanssa.

Iltaohjelman liput 8/5€ ja se on sitten K-18.

Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Truba ry, Keski-Pohjanmaan konservatorio, Centria ammattikorkeakoulu, Kokkolan kaupunki ja Hotel Seurahuone.