Hulina vai Hulina Records?

Viime aikoina joku on saattanut panna merkille, että brändiä ja nimikettä Hulina Records on siirretty piiloon ja pois silmistä. ”Mistä on kysymys, loppuuko julkaisutoiminta?”, kysyy huolestunut kansalainen.

Ei. Ainoastaan selkeytämme viestintäämme. Hulina on nykyään rekisteröity kulttuuriyhdistys, joka mm. harjoittaa julkaisutoimintaa ja järjestää tapahtumia. Pitkälle siis samaa kuin Hulina Records, mutta myös paljon enemmän.

Hommat saivat alkunsa viime vuonna, kun kaipasimme vapaata ja omatoimista julkaisukanavaa tekemällemme musiikille, halusimme perustaa oman nettilehden ja mielessä pyöri myös oman yhdistyksen perustaminen.

Musiikin julkaisuun perustimme vikkelästi Bandcamp- ja Soundcloud-sivut ja nimesimme ne Hulina Recordsiksi. Lehden sisäinen projektinimi oli Hulinazine ja se kulki pitkään yksinkertaisesti nimellä Hulina. Tämä kaikki tapahtui hyvissä ajoin ennen kuin saimme yhdistyksen perustettua, joka tapahtui lopulta loppuvuodesta 2014.

Meillä oli siis hienot poikkitaiteelliset ja monikanavaiset kuviot mielessä ja ajattelimme brändätä eri kanavat yhdistyksestä erilleen. Valitettavasti jouduimme jossain vaiheessa toteamaan, että resurssimme eivät riitä lehden toteuttamiseen, joten otimme tämän osoitteen tiedottamaan yhdistyksen kaikesta toiminnasta. Samalla totesimme, ettei tällä hetkellä ole mitään syytä pitää yhdistyksen eri toiminnan tiedottamista erillisissä kanavissa.

Tällä jatkamme, pysykää kyydissä.